bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Poradca

 

Ponúkame digitálne USB mikroskopy a laboratórne mikroskopy so zväčšením až 2 000x. Sú nenahraditeľné pri vzdelávacích činnostiach, práci v laboratóriu aj v hobby aplikáciách. Digitálne mikroskopy umožňujú prenos obrázkov a umožňujú ich spracovanie priamo na obrazovke počítača. Pozrite sa na mikroskopy USB Bresser Optik, Leica alebo Kern!

Mikroskopy pre každého - skvelé nástroje na vzdelávanie a profesionálne použitie

Mikroskopy dnes nenájdete len v laboratóriách, existujú tiež USB mikroskopy pre nadšencov a kompaktné detské mikroskopy s digitálnym zväčšením až 1024x. Do laboratórií alebo priemyslu potom patria zariadenia s profesionálnou optikou so zväčšením až 30x. Na Conrad máte aj tieto prístroje na dosah ruky. Dnes na trhu nájdete nielen tradičné prístroje s jedným alebo dvoma okulármi, ale aj prístroje vybavené LCD displejom. Vďaka veľkému displeju môže pozorovanie vykonávať niekoľko ľudí súčasne.

Mikroskopy pre deti, ktoré rady skúmajú veci na mikroúrovni

Mikroskop je ideálny prístroj pre rozvoj kognitívnych schopností u dieťaťa ale aj u rodičov. Niektoré modely sa dodávajú v prenosnom kufri so všetkým nutným príslušenstvom, čo vám umožňuje vziať si mikroskop so sebou kamkoľvek, napríklad aj do prírody. Sada obsahuje statív, mikroskop, ďalšie potrebné nástroje a spotrebný materiál. Napríklad krycie sklíčka na vzorky, výmenné optiky s rôznym zväčšením, pipety, skalpely alebo materiál na prípravu vzoriek. Štandardne obsahujú detské mikroskopy 3 šošovky (7,5x, 15x, 30x alebo 4x, 10x a 40x) a tiež okulár (40x). Výrobcovia ako Bresser Optik alebo National Geographic sa uistili, že ich mikroskopy poskytnú užívateľom veľa zážitkov za atraktívnu cenu.

Pokročilé optické mikroskopy, ktoré sa dostanú k jadru veci

Univerzálne mikroskopy sú v súčasnej dobe najčastejšie od renomovaných spoločností Bresser Optik a Leica Microsystems. Ich prístroje sú vybavené funkčnou okulárovou trubicou a osvetlením zaisťujúcim dostatočnú viditeľnosť. Ponúkajú širokú škálu nastavení. Nastavenie jasu, reguláciu množstva odrazeného a prenikajúceho svetla, dioptrickú korekciu, veľkú hĺbku ostrosti a šírku zorného poľa (až 46 mm). Stereoskopické mikroskopy tiež umožňujú nastaviť 3D perspektívu. Mikroskopy s modernou optikou, ktoré umožňujú snímanie vzorky pomocou digitálnej kamery je možné pripojiť k počítaču cez USB konektor. Sú tak ideálne pre vzdelávacie inštitúcie a tam, kde sa vykonáva kontrola kvality alebo pokročilé opravy presnej mechaniky.

Mechanika mikroskopu a užívateľský komfort

Každý z mikroskopov, vrátane niektorých modelov pre deti, sa vyznačuje radom prvkov, vďaka ktorým je jeho používanie intuitívnejšie a pohodlnejšie. Okrem riešenia optickej sústavy a jej nastavovania, je dôležitá pevná mechanika mikroskopu. Zariadenia majú často dostatočne veľkú pracovnú vzdialenosť od skúmanej vzorky (až 122 mm), čo uľahčuje manipuláciu so vzorkou. Pohodlné nastavenie okuláru a statívu vzhľadom k pracovnému stolu zaisťujú výklopné stojany a pohyblivé rameno. Vďaka tomu je možná ľahšia manipulácia s väčšími vzorkami, napríklad s plošnými spojmi v elektrotechnickom priemysle. Moderné mikroskopy tiež spĺňajú všetky bezpečnostné štandardy, vrátane ESD ochrany proti výbojom statickej elektriny.

Dôkladný výber mikroskopov v obchode Conrad

Pri nákupe mikroskopov pre deti alebo mikroskopov na profesionálne použitie, zvážte okrem nákladov tiež špecifikáciu produktu s prihliadnutím na jeho mnohé optické, mechanické a svetelné riešenia. Mikroskopy ponúkané v obchode Conrad budú užívateľovi slúžiť mnoho rokov, čo je podložené dlhoročnými skúsenosťami popredného predajcu na trhu. Na základe nich vám ponúkame iba kvalitné produkty od spoľahlivých výrobcov.